Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

20 Martie 2019
 444    0

RATUC reia transportul Cluj-Apahida

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati, a declarat ca RATUC va relua transportul de calatori pe rura Cluj-Napoca - Apahida.

Edilul va inainta un proiect de hotarare in Consiliul Local, iar apoi autobuzele isi vor relua cursele.

”Am efectuat sondaje de opinie atat pe site-urile din localitate, cat si personal de responsabili din primarie care au intervieviat calatori in statiile de autobuz. Parerile au fost impartite insa mai mult de 50% au dorit reintroducerea autobuzelor RATUC in localitate, lucru pe care dupa unele discutii cu domnul Liviu Neag, director RATUC, il accept si eu”, a declarat primarul comunel Apahida, Grigore Fati, conform Apahida.ro.

Directorul RATUC Cluj, Liviu Neag, a declarat ca autobuzele car vor circula pe aceasta ruta vor fi identice cu cele care circula in oras.

”Vor fi imbunatatiri in ceea ce priveste pretul biletelor si abonamentelor. Nu vreau sa fac inca publice detaliile, insa va pot spune ca intentionam sa asiguram continuitate din punctul debarcarii autobuzelor de Apahida pana in orice punct al orasului, pe una din liniile de transport din oras”, a mai spus Grigore Fati

Autoritatile intentioneaza ca pana in anul 2014 - 2015 sa fie prelungita linia de troleibuz pana in localitatea Campenesti, din comuna Apahida.
sursa:stiridecluj.ro

Citeste si...

31 Ianuarie 2013
 1131    0
30 Ianuarie 2013
 1094    0
30 Ianuarie 2013
 1287    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu