Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

22 Ianuarie 2019
 442    0

Volkswagen Golf 7 4Motion - FOTO, VIDEO

Noua generatie a lui Volkswagen Golf a primit si o versiune cu tractiune integrala, echipata cu cea de-a cincea generatie a sistemului 4Motion. Pe piata din Romania, cel mai ieftin Golf 7 4Motion pleaca de la 20.064 euro.

Volkswagen a lansat versiunea 4Motion a lui Golf 7, echipata cu un sistem de tractine integrala permanenta. Noul Golf 7 4Motion este oferit in compania a doua motoare TDI, de 105 CP sau de 150 CP, iar ambele versiuni sunt mai eficiente decat predecesoarele lor. Spre exemplu, versiunea de 150 CP are un consum mediu de 4.7 litri la suta, care este cu 15% mai eficienta decat predecesoarea sa, care oferea 140 CP. O alta imbunatatire fata de generatia precedenta apare la nivelul sistemului de tractiune integrala, aflat la a cincea generatie, a carei masa a scazut cu 1.4 kilograme.

In standard, noua generatie a lui Golf 4Motion este echipata cu aceleasi elemente ca si versiunea cu tractiune fata, incluzand un sistem Start-Stop, un sistem de regenerare a energiei cinetice pierdute la franare, sapte airbag-uri, lumini de zi, aer conditionat, computer de bord multifunctional si altele. O noutate este reprezentata de diferentialul XDS, blocabil electronic, care echipeaza ambele punti. Pe piata din Germania, diferenta dintre un Golf standard si un Golf 4Motion este de 1.800 euro.

Galerie Video

Browserul dumneavoastra nu suporta video HTML5.

Citeste si...

31 Ianuarie 2013
 1005    0
31 Ianuarie 2013
 1014    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu