Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 11 ore
 163    0

Cozi interminabile la CAS

Ore intregi de asteptare si nervi intinsi la maximum. De asta au parte clujenii care ajung la Casa de Asigurari de Sanatate. Fie ca au nevoie de o simpla sampila sau de o adeverinta prin care sa dovedeasca calitatea de asigurat, cu totii sunt nevoiti sa-si astepte randul.

Desi programul incepe la ora 8.00, oamenii s-au asezat la rand inca de la ora sase pentru a prinde un numar cat mai in fata. „Sigur ca nu avem rabdare. Sa stai atata timp pentru o stampila si o adeverinta, nu e normal. Stam de ore intregi”, spune o femeie care isi asteapta randul.

„Eu sunt angajata de opt ani de zile si stiu ca nu am probleme, dar imi trebuie adeverinta de la ei. Mi-am luat numar si astept. Acum e pauza si  mai am 15 oameni in fata mea”, spune o clujeanca.

Reprezentantii Casei de Asigurari de Sanatate sustin ca situatia nu poate fi imbunatatita atat timp cat este singura institutie din judet.

„Spre deosebire de alte institutii publice, CAS nu are puncte de lucru in alte orase ale judetului ceea ce face ca fluxul de contribuabili sa fie foarte crescut in contextul in care ni se adreseaza oameni de pe raza intregului judet”, a declarat Crina Grozav, purtator de cuvant al CAS Cluj.

Aceasta a mai spus ca posturile sunt blocate de mai bine de doi ani, asa ca de angajari nici nu poate fi vorba.
sursa:citynews.ro

Citeste si...

31 Ianuarie 2013
 1451    0
31 Ianuarie 2013
 1204    0
31 Ianuarie 2013
 1217    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu