Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

22 Mai 2019
 205    0

11 persoane au fost retinute in urma pechizitiilor de ieri

11 suspecti au fost retinuti pentru 24 de ore in urma perchezitiilor domiciliare desfasurate ieri pe linia combaterii evaziunii fiscale in domeniile producerii si comercializarii alcoolului si produselor energetice, in mai multe judete.

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Mures cu sprijinul altor structuri din MAI au desfasurat o actiune in judetele Mures, Cluj, Alba si Bihor, pentru prevenirea evaziunii fiscale, iar in urma celor 27 de perchezitii domiciliare au fost identificate si ridicate in vederea cercetarilor 500 litri motorina, in valoare de 3.200 lei, 111 litri alcool etilic fara banderole de marcaj emise de autoritatile romane, in valoare de 9.000 lei, dar si alte mijloace materiale de proba.

Politistii au stabilit ca doi dintre invinuiti, cu sprijinul altor 17, comercializau alcool etilic fara banderole de marcaj fiscale pe raza judetelor Mures, Cluj, Alba si Bihor, in afara antrepozitelor fiscale, fara  a achita astfel accizele aferente.

De asemenea, s-a stabilit faptul ca sase invinuiti sustrageau cantitati mari de motorina printr-un dispozitiv artizanal aplicat pe motorul unor locomotive, pe care o comercializeau ulterior la preturi cuprinse intre 4 lei si 5 lei/litru. Prejudiciul nu a fost stabilit pana la aceasta ora.

Cei 11 invinuiti vor fi prezentati procurorului de caz de la Parchetul de pe langa Tribunalul Mures, cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si de arestare preventiva. De asemenea, a fost intocmit dosar penal sub aspectul intrunirii elementelor constitutive ale infractiunilor de evaziune fiscala si delapidare.
 

Citeste si...

31 Ianuarie 2013
 1061    0
31 Ianuarie 2013
 1061    0
30 Ianuarie 2013
 1452    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu