Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 9 ore
 202    0

Vezi de ce o femeie de 29 de ani a renuntat la sex

Lisa Smith
O britanica in varsta de 29 de ani a luat o decizie surprinzatoare pentru o tanara: a hotarat sa nu mai faca sex niciodata.  Lisa Smith a avut trei relatii stabile, dar niciodata nu i-au placut relatiile intime.

"Am incercat sa imi ascund dezgustul fata de act, dar nu am reusit. Urasc tot ce tine de sex: preludiul, actul in sine si faptul ca lumea pare a se invarti in jurul sexului. Am putut, pana acum sa indur actul doar daca ma concentram la altceva. Doctorii au confirmat ca, din punct de vedere fiziologic, totul este in regula. Nu am nici un incident intunecat in trecutul meu sau vreun abuz.Pur si simplu urasc sexul si am decis ca nu mai are rost sa indur ceva ce imi displace atat de mult", a spus Lisa.

"Nu sunt nici lesbiana, nici nu simt o atractie pentru alte femei. Nu consider ca ceva este in neregula cu mine, desi atitudinea mea ar fi mai potrivita pentru era victoriana. In ciuda acestui lucru, tanjesc dupa compania unui barbat, mi-ar placea sa fiu maritata. Imi doresc sa construiesc o relatie cu cineva, sa iubesc si sa fiu iubita", mai spune femeia.

Lisa Smith face parte din cei 1% din populatie care este asexuata. Din acest procentaj 0.5% sunt barbati.

Citeste si...

31 Ianuarie 2013
 1291    0
31 Ianuarie 2013
 960    0
31 Ianuarie 2013
 1188    0
31 Ianuarie 2013
 1387    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu