Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 4 ore
 156    0

Clujeanul Cristain Gog si-a deschis o afacere

Cristian Gog
Mentalistul Cristian Gog,  marele câstigator al sezonului doi din "Romanii au talent",  s-a lansat în afaceri: vinde linguri îndoite si gravate cu numele sau.  Clujeanul Cristian Gog a anuntat pe pagina personala de facebook ca a lansat un nou produs: linguri îndoite.

„Am primit sute de solicitari pentru inguri îndoite. Ei bine, începând de astazi, ele pot fi achizitionate de pe blog-ul meu si de pe pagina de Facebook, deoarece s-a deschis shop-ul online cu linguri înGOGite”, este mesajul postat de Cristian Gog.

Lingura îndoita este din inox si are gravata semnatura mentalistului. La baza are un suport din plexiglass, gravat de asemenea cu numele lui Cristian Gog. Un astfel de suvenir costa 49,95 de lei si poate fi comandat online.

„Legat de cost, îmi pare rau ca nu am reusit sa duc pretul într-o zona accesibila tuturor. Am vrut totusi ca acest obiect sa fie unul special – are gravat sintagma Cristian Gog (pe inox este destul de complicat), are un suport din plexiglass gravat si el cu simbolul meu, iar lingura în sine este… foarte frumoasa si dintr-un material bun, îndoita “manual” de catre mine, fiecare în parte. Asadar, as aprecia, sa nu ma certati. Va asigur ca profitul este minim (acopera costurile cu personalul care se ocupa din partea mea de aceasta actiune), iar intentia este de a satisface o cerere si nu de a ma îmbogati. Gratuite, sunt sigur ca întelegeti, nu au cum sa fie. Nu de alta, dar nici eu nu le primesc cu 0 lei. În ceea ce priveste transportul, am reusit cu firma de curier sa ajungem la un pret de 20 lei”, a mai precizat Gog pe blogul sau.

„Am pregatit si doua tutoriale de comanda, unul pentru blog si celalalt pentru pagina mea de facebook. Daca aveti întrebari legate de comanda, de transport, de magazin în general, ne puteti contacta de luni pâna vineri, între orele 9-17 la numarul de telefon 0748 506 570  sau puteti scrie pe adresa de mail shop@fantasmagog.ro Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ”.

Gog, mai tare ca Basescu în topul Google

În topul 10 al celor mai cautate persoane din România anului 2012, Cristian Gog se afla pe locul 4, cu un loc deasupra presedintelui României Traian Basescu. Clasamentul îl deschide Whitney Houston, urmata de Adrian Nastase, Lucian Bute si clujeanul Cristian Gog. Topul îl închide cântareata britanica Adele.

Citeste si...

21 Ianuarie 2013
 1855    0
21 Ianuarie 2013
 2579    0
21 Ianuarie 2013
 3020    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu