Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

23 August 2019
 362    0

Consiliul de administratie ia primele masuri pe Cluj Arena

Cluj Arena
Consiliul de administratie al Cluj Arena s-a intrunit ieri dupa masa pentru a stabili unele masuri privind redresarea societatii.

In primul rand, a fost inchiriat ultimul spatiu de care dispunea Cluj Arena, adica 500 metri patrati, catre clubul sportiv Universitatea CSU, pentru suma de 7.500 de lei pe luna (TVA inclus). Planul CSU este de a realiza o sala de fitness, in valoare de 30.000 de lei. Investitia va fi suportata de CSU urmand ca acest club sa-si recupereze banii din reducerea chiriei lunare timp de doi ani, ulterior investitia va ajunge in patrimoniul Cluj Arena.

"S-au stabilit si taxele pentru meciul de rugby Romania-Georgia: 1 leu cu prezentarea carnetului de student, respectiv de elev. Se pot cumpara maxim 5 bilete pe carnet. Apoi, 10 lei pentru majori si 80 de lei pentru VIP, la etajul patru", a spus Radu Sporis, presedintele Consiliului de administratie Cluj Arena.

In privinta situatiei Universitatea Cluj, societatea Cluj Arena va incerca sa faca tot posibilul pentru recuperarea datoriei totale care aunge la suma totala de 600.000 de lei.

"Am stabilit ca la fiecare meci in parete sa cerem 15% din valoarea datorei, inclusiv pretul chiriei de 7.500 de euro. Banii trebuie platiti cu 24 de ore inainte de inceperea meciului, in caz contrar echipa nu va fi lasata sa joace pe stadion", a mai spus Sporis.

Citeste si...

31 Ianuarie 2013
 1083    0
31 Ianuarie 2013
 1082    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu