Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

19 Aprilie 2019
 659    0

La un pas de moarte dupa ce o stanca a lovit un tir in Defileul Jiului

Un sofer de tir a fost la un pas de moarte pe Defileul Jiului, joi, din cauza unei stanci care s-a desprins de pe versant. Omul a evitat cat a putut impactul si se afla acum internat la Spitalul de Urgenta din Petrosani.

Accidentul s-a produs in jurul ore 12:00, la 10 km de Petrosani in Defileul Jiului. Martorii povestesc ca soferul a vazut cum de pe versant cade un bolovan mare si a tras cat a putut de volan. Soferul venea de la Targu Jiu si se indrepta spre Petrosani. Omul a fost la un pas sa se izbeasca de parapetul de stanci, dupa ce a incercat sa evite impactul cu roca si a facut manevre asa incat sa nu cada de pe carosabil in Jiu.

Imediat la fata locului a ajuns un echipaj de la descarcerare care l-a scos pe sofer din masina si l-a transportat la Spitalul de Urgenta din Petrosani. El va fi supus mai multor investigatii, dar medicii spun ca starea sa de sanatate este stabila, este constient si nu i-a fost pusa in pericol viata. In plus, tot la spital ii vor fi prelevate si probe pentru a i se stabili alcoolemia.

Accidentul este cercetat de Politia Rutiera Gorj, deoarece bucata din Defileul Jiului in care care s-a produs accidentul este pe teritoriul judetului Gorj.

In ultimele ore a plouat foarte mult, iar mai multe roci, antrenate si de vantul puternic, au ajuns pe carosabil.

Politistii rutieri le recomanda prudenta celor care tranziteaza aceasta sosea din cauza pericolului ca de pe versanti sa fie antrenati si alti bolovani, sau material marunt.

Traficul in Defileul Jiului nu a fost intrerupt, dar se circula in conditii grele, din cauza ploii.
sursa:ziare.com

Citeste si...

31 Ianuarie 2013
 1078    0
31 Ianuarie 2013
 989    0
31 Ianuarie 2013
 931    0
31 Ianuarie 2013
 1482    0
31 Ianuarie 2013
 1117    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu