Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

21 Martie 2019
 475    0

OTV ramane fara licenta

Sectia de contencios administrativ a Curtii de Apel Bucuresti (CAB) a respins joi cererea lui Dan Diaconescu de suspendare a deciziei Consiliului National al Audiovizualului (CNA), prin care s-a ridicat licenta de transmisie a postului Oglinda TV (OTV). Decizia poate fi atacata cu recurs in termen de cinci zile de la comunicare la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ). Dan Diaconescu a declarat joi, la Slatina, ca va ataca aceasta decizie la ICCJ.
Pe 6 martie, Sectia de contencios administrativ a CAB urmeaza sa judece cererea de anulare a deciziei CNA de suspendare a licentei OTV. Daca judecatorii decid, la recurs, suspendarea deciziei CNA, postul OTV isi poate relua emisia pana la o decizie definitiva in cazul anularii acestei hotarari.
Saptamana trecuta, Consiliul National al Audiovizualului a ridicat licenta de emisie SC Ocram Televiziune SRL pentru postul Oglinda TV. Decizia, adoptata in unanimitate, a intrat in vigoare de la momentul informarii postului de catre CNA. Patronul OTV, Dan Diaconescu, a criticat decizia Consiliului, sustinand ca aceasta hotarare are un substrat politic.

Citeste si...

31 Ianuarie 2013
 1069    0
31 Ianuarie 2013
 984    0
31 Ianuarie 2013
 924    0
31 Ianuarie 2013
 1475    0
31 Ianuarie 2013
 1097    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu