Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 9 ore
 199    0

TVR Cluj a ramas fara director

Romeo Couti l-a suparat foarte tare pe directorul general al TVR, Claudiu Saftoiu, dupa ce a protestat in strada alaturi de angajatii TVR Cluj, iar acum suporta consecintele, nu ii va fi reinnoit contractul.

Conducerea de la Bucuresti a desfiintat, potrivit noii organigrame a televiziunii, posturile de directori de statii locala. In locul acestora, vor fi numiti din data de 1 februarie coordonatori cu functie de producatori executivi.

”Romeo Couti este director pana in 1 februarie, iar apoi se schimba organigrama. Dispare functia de director, iar conducerea va fi asigurata de un coordonator, iar sub el vor fi alti doi producatori executivi, unul va conduce minoritatile, iar altul redactiile de stiri si programe”, au declarat surse din TVR Cluj.

Necazurile pentru Couti au inceput in octombrie 2012, cand a iesit in strada alaturi de angajatii TVR Cluj nemultumiti de disponibilizarile anuntate. ”El a semnat ca este de acord cu restructurarea si a trimis la Bucuresti lista angajatilor, dar dupa doua zile a iesit in strada cu sindicatele si a dat declaratii impotriva conducerii si l-a blamat pe Claudiu Saftoiu. Cand s-a dus la Bucuresti a fost luat la rost, dar a explicat ca el era numai in trecere si ca nu a protestat”, au precizat sursele citate. 

Couti a incercat sa il impuna in noua functie de coordonator al TVR Cluj pe Karen Sebesi, apropiatul lui, dar s-ar parea ca tentativa a esuat. Cei de la Bucuresti ar prefera sa aduca sange proaspat si tanar in acest post, fiind preferat tanarul Adrian Rozemberg, angajat la TVR Cluj de circa 2 ani.

Couti se apara si spune ca desfiintarea postului ar putea fi ilegala. ”Nu pot declara nimic. Am aflat ca desfiinteaza posturile de conducere si numesc interimari. Nu stiu daca e legal. Daca ma intrebati pe mine, nu e. Maine voi afla care este manevra lor si promit sa va acord un interviu pe larg”, a declarat Romeo Couti, pentru facem MEDIA

Interesant este ca viitorul coordonator al TVR Cluj trebuie sa fie angajat al institutiei, neputand fi adusi oameni din exterior. Numele noului sef va fi anuntat zilele urmatoare.
sursa:stiridecluj.ro

Citeste si...

31 Ianuarie 2013
 937    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu