Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

22 Aprilie 2019
 605    0

”U” Cluj si Steaua vor juca pe Cluj Arena

Cluj Arena
Primul meci din returul campionatului, dintre "U" Cluj si Steaua, se va disputa pe Cluj Arena. Conducerile Consiliului Judetean Cluj si clubului de fotbal Universitatea Cluj au gasit o formula de colaborare astfel incat "U" Cluj sa poata sa dispute meciurile din campionat pe stadionul Cluj Arena.

Potrivit intelegerii, o cota parte din banii obtinuti pe biletele vandute de club pentru fiecare dintre meciurile viitoare, vor intra in conturile societatii care administreaza baza sportiva. Intelegerea a fost stabilita astazi in cadrul intalnirii pe care Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, impreuna cu vicepresedintele Istvan Vakar si Radu Sporis, presedintele CA de la Cluj Arena, au avut-o cu Ioan Marginean, presedintele „U” Cluj si noul antrenor al echipei, Ionel Ganea.

”A fost o intalnire necesara si utila si am reusit sa gasim  formula care permite echipei sa joace in continuare pe Cluj Arena, platind din datoriile acumulate. Am demonstrat ca ne intereseaza soarta echipei, ca vrem sa joace pe noul stadion, dupa cum si domnul Marginean a inteles ca datoriile trebuie achitate. In acelasi timp, l-am asigurat pe noul antrenor de intreaga deschidere si intregul nostru sprijin pentru a reusi sa indeplineasca obiectivele pe care si le-a propus. Sunt convins ca la meciurile viitoare stadionul va fi din nou plin deoarece acum suporterii au garantia ca banii pe care ii dau pe bilete chiar ajuta echipa”, a precizat Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj la finalul intrevederii.
sursa:citynews.ro

Citeste si...

31 Ianuarie 2013
 1002    0
31 Ianuarie 2013
 913    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu