Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 7 ore
 436    0

Un CAINE, condamnat la moarte pentru ca era homosexual

Un caine din Tennessee, SUA, a fost abandonat intr-un adapost si condamnant la moarte pentru ca stapanul credea ca animalul este homosexual.

Potrivit proprietarului adapostului, stapanul a vazut cainele, un pitbull, urcandu-se peste alt mascul si a presupus ca era homosexual. Ceea ce oamenii cred ca este comportament homosexual la caini, este, de fapt, cu totul altceva: expertii spun ca masculii isi arata dominanta urcandu-se unii peste altii, potrivit rtv.net.

Soarta trista a cainelui l-a impresionat pe ingrijitorul de la adapost, care a pornit o adevarata campanie pe Facebook pentru salvarea animalului. "Nu lasati acest caine superb sa moara din cauza stapanului sau care nu cunoaste comportamentul unui caine normal. O sa fie eutanasiat maine, intrucat nu este loc la adapost. Adapostul se deschide la 9 si va muri pana la ora 13, daca nu va fi adoptat. Taxa de adoptie este de 38 de dolari si include un vaccin antirabic. Pare a fi un metis intre pitbull si american bulldog", scria pe pagina lui de Facebook.

Campania a avut un mare succes, iar cainele a fost adoptat in mai putin de o zi. "Am avut circa 10 milioane de telefoane de dimineata. A fost deja adoptat. A si plecat. Se afla pe maini bune", a declarat ingrijitorul presei locale.

Desi comportamentul cainelui nu a fost homosexual, expertii spun ca in lumea animalelor homosexualitatea a fost observata la 1.500 de specii, fiind des intalnita la 500 dintre ele, incluzand pinguini, flamingo, bizoni, gandaci si facoceri.

Si in adaposturile din Romania asteapta o multime de caini cu povesti chiar mai impresionante, asa ca nu ezitati sa mergeti acolo si sa adoptati un suflet.

Citeste si...

1 Februarie 2013
 1283    0
1 Februarie 2013
 1248    0
1 Februarie 2013
 1599    0
1 Februarie 2013
 1211    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu