Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 6 ore
 816    0

Simona Halep n-a vrut sa iasa de mana cu Gabriela Firea. Culisele evenimentului de pe “Arena Nationala”

Simona

Simona Halep n-a vrut sa iasa de mana cu Gabriela Firea. Culisele evenimentului de pe "Arena Nationala”.

Momente tensionate pe cel mai mare stadion al tarii, luni seara. Liderul WTA a solicitat oficialitatilor sa prezinte romanilor trofeul castigat la Paris, dar nu a dorit sa se afiseze in preajma vreunui politician, fie de la Putere sau de la Opozitie.

Deja cetatean de onoare al Bucurestiului din octombrie 2017, Simona a primit acum doua distinctii, dintre care una a fost cheia orasului. Grimasele de la ceremonie ale jucatoarei de tenis, urmate de atitudinea indiferenta (nu le-a multumit oficialitatilor si nici nu s-a uitat spre Gabriela Firea) tradeaza dorinta lui Halep de a se delimita de politica.

Gabriela Firea a fost sfatuita de multi colaboratori de ai ei sa nu apara in public, pe “Arena Nationala”, temandu-se ca ar putea iesi cu imaginea terfelita. Varianta propusa primaritei a fost ca pe scena, alaturi de Simona Halep, sa apara Gabriela Szabo din partea Primariei. Fosta atleta, acum director general la CSM Bucuresti, ar fi urmat sa-i inmaneze tenismenei cheia Capitalei.

Firea s-a enervat si a respins propunerea. Doar ca Halep a cerut altceva: ”Eu vreau sa prezint trofeul oamenilor. Cer sa intram pe rand in scena. Imi dati ce aveti de dat si cu asta basta”. Cum-necum, Firea s-a “lipit” si a iesit de mana cu campioana.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu