Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

12 Decembrie 2018
 309    0

Consiliul Judetean Cluj vrea ca Cupa Davis sa se joace pe Cluj Arena

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, s-a intalnit cu Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis, si i-a propus mutarea meciurilor de Cupa Davis pe Cluj Arena.

Ruxandra Dragomir a venit la Cluj insotita de Silviu Matei, directorul general al federatiei, pentru a asitat la meciul Romania - Danemarca din cadrul Cupei Davis.

”Va multumesc pentru faptul ca ati ales din nou orasul nostru drept gazda a acestei prestigioase manifestari, sper ca si pe viitor sa avem colaborari la fel de bune. De fapt, cred ca judetul are nevoie de o baza sportiva special pentru tenis, mai ales avand in vedere faptul ca am avut o traditie in acest sport. Pe de alta parte, fara sa vreau sa jignesc pe cineva, Cluj-Napoca este un oras cultural si elevat, locuitorii sai apreciaza mult tenisul si simt nevoia unor evenimente de anvergura, gen meciurile de Cupa Davis”, a apreciat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu.

Ruxandra Dragomir a spus ca este multumita de conditiile de la Cluj si de colaborarea cu Consiliul Judetean. ”Atmosfera de aici nu am regasit-o la meciurile din Bucuresti, numarul spectatorilor este mult superior celor din capitala. Ciprian Porumb a dorit sa aduca echipa aici, noi l-am sprijinit si la meciul de anul trecut, a fost bine, asa ca a fost firesc sa revenim”, a precizat presedintele Federatie Romane de Tenis.

Horea Uioreanu si-a exprimat speranta ca publicul de la Cluj va purta noroc echipei Romaniei si ca meciul de la toamna, cel din turul doi al Grupei I a zonei Euro-Africane, cu Olanda, se va desfasura tot aici.

In acelasi timp, presedintele Consiliului de Administratie al SC Cluj Arena, Radu Sporis, a lansat o propunere si anume posibilitatea disputarii pe Cluj Arena a unuia dintre meciurile din etapele viitoare ale competitiei.

Ruxandra Dragomir a spus ca propunerea este buna, dar ca o eventuala decizie in acest sens va putea fi luata doar in functie de parcursul echipei nationale de Cupa Davis a Romaniei.

sursa:stiridecluj.ro

Citeste si...

1 Februarie 2013
 1070    0
31 Ianuarie 2013
 974    0
31 Ianuarie 2013
 885    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu