Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

17 Ianuarie 2019
 581    0

Doi copii de 3 ani, veri primari, mama unuia dintre ei si bunica lor au murit pe loc. Masina lor, oprita la semafor, a fost izbita in plin de un TIR

Doi copii de 3 ani, veri primari, mama unuia dintre ei si bunica lor au murit pe loc. Masina lor, oprita la semafor, a fost izbita in plin de un TIR. Camionul de mare tonaj transporta pe o platforma un escavator si nu a franat la timp, intrand intr-o coloana de 5 autoturisme care asteptau la semafor sa se faca verde.

Accidentul teribil a avut loc marti la pranz in Belgia, pe E34, la Maldegem. Prima masina lovita de camion era ocupata de o soferita de 30 de ani, mama ei de 60 de ani, fiul ei de 3 ani si fiica de 3 ani a fratelui, toti cei patru pasageri fiind ucisi pe loc.

Alte doua persoane din masinile din fata au fost ranite, si transportate la spital, dar viata nu le e pusa in pericol.

Camionul era condus de un tanar de 27 de ani din Lokeren, acesta fiind testat pentru alcool si droguri, rezultatul fiind negativ in ambele cazuri.

Soferul a fost arestat si acuzat de omor din culpa, cu circumstante agravante, de asemenea de conducere periculoasa si nerespectarea semnului stop de la semafor. El nu a putut oferi nicio explicatie pentru faptul ca a lovit in plin coloana de masini oprita la semafor.

Galerie Foto

Galerie Video

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu