Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

12 Februarie 2019
 918    0

Accident cu 12 morti in Italia, la Foggia. Un TIR a intrat intr-un microbuz in care erau zilieri agricoli, toti straini

Accident cu 12 morti in Italia, la Foggia. Un TIR a intrat intr-un microbuz in care erau zilieri agricoli, toti straini. Alte trei persoane au fost ranite. E al doilea accident grav din zona, dupa ce sambata, pe 4 august, alti trei muncitori agricoli au murit, microbuzul lor fiind lovit de un camion plin cu rosii.

Accidentul a avut loc pe autostrada A16, in apropiere de Foggia. Un TIR inmatriculat in Bulgaria, care transporta faina, s-a izibit de un microbuz plin cu migranti zilieri agricoli care se intorceau de pe camp. Soferul microbuzului a atipit la volan, din cate se pare, a intrat pe cotnrasens si a incercat apoi sa evite impactul franand si tragand de volan.

A fost prea tarziu, impactul fiin devastator. Au murit pe loc 12 oameni, alti trei fiind grav raniti. Soferul TIR-ului a scapat nevatamat, chiar daca pagubele materiale ale cabinei sunt insemnate.

Migrantii sunt majoritatea africani, stateau ilegal in Italia si majoritatea dintre ei nu aveau acte de identitate, astfel ca e extremd e dificil ca ei sa fie identificati.

Un accident similar s-a petrecut sambata, 4 august, la Castelluccio dei Sauri, unde un microbuz in care calatoreau tot migranti zilieri agricoli a fost lovit de un camion plin cu rosii.

Galerie Foto

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu