Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

22 Ianuarie 2019
 553    0

Simona Halep, deranjata de scandarile anti-PSD si anti-Dragnea. ”Sa aveti respect”

Simona Halep, deranjata de scandarile anti-PSD si anti-Dragnea. ”Sa aveti respect”, le-a reprosat romanilor din tribune. Finala de la Montreal, cu Sloane Stephens, a durat 2 orei, 41 de minute si 19 secunde.

Este al 7-lea turneu de catogoria Premier Mandatory pe care Simona il castiga.

Simona Halep a spus, la final: 'Este un sentiment extraordinar sa vorbesc aici. Chiar daca am avut o lunga perioada de pauza, am jucat bine. Am luptat pana la final. Sper sa putem juca mai multe finale (n.r. – catre Stephens). Le multumesc celor din echipa mea. Am fost putin nebuna pe teren. Caldura este de vina. Sper sa castigam si mai multe trofee'.

Apoi, a avut un mesaj in romana pentru fani: 'Vreau sa le multumesc celor care se uita la televizor si vreau sa spun doua cuvinte in romana: «Multumesc pentru sustinere si celor care veniti aici data viitoare, suporterii care au fost un pic altfel, va rog sa respectati acest teren»'. Simona a fost deranjata, atunci cand a servit pentru meci. O scandare in romana, anti-Dragnea, a perturbat-o. Pe durata jocului, s-au auzit si scandari anti-PSD.

Finalista Sloane Stephens a spus: 'Nu este chiar atat de rau sa pierzui in fata numarului 1 WTA. M-a facut sa-mi cresc nivelul'.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu