Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

15 Ianuarie 2019
 313    0

Cum a aflat Mirabela Dauer ca are probleme cu rinichii. “Nu m-a durut nimic, nu am suferit. Acuzam o simpla oboseala si o tuse. Cand am venit din …”

Mirabela Dauer a facut cateva dezvaluiri despre starea ei de sanatate. Artista a declarat ca a trecut prin momente dificile atunci cand a fost nevoita sa renunte la un rinichi din cauza unor probleme medicale.

“Nu m-a durut nimic, nu am suferit. Acuzam o simpla oboseala si o tuse. Cand am venit din Israel, am mers sa fac analizele. Daca nu ma duceam, nu se afla. Dupa acest episod, eu am spus tuturor: Mergeti si faceti controale! Eu imi fac analize de doua ori pe an.

O data pe an sau la un an si jumatate, iti faci un CT. Eu, daca nu ma duceam sa fac CT-ul asta… Cum iti faci mamografie, cum te duci la control peste tot, isi faci un computer tomograf o data la un an sau un an si jumatate! Care e problema? Eu nu mai facusem CT de un an si jumatate…”, a povestit Mirabela Dauer, citata de cancan.ro

Artista a scos la iveala amanunte mai putin stiute despre starea ei de sanatate in cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu de la Antena Stars.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu