Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

21 Ianuarie 2019
 781    0

KUMM va concerta diseara la Cluj

KUMM
Clujenii de la KUMM revin acasa si vor concerta in aceasta seara in Flying Circus, in premiera in varianta de cinci. De asemenea, artistii promit piese noi si invitati speciali.

"Ca sa nu va para scena prea goala, venim cu o invitata speciala - Calina! Piese noi, formula noua, invitati speciali - Cluj, we are ready for action! Ne vedem!", au scris cei de la KUMM pe o retea de socializare. Biletul de intrare costa 15 lei, iar concertul va fi urmat de un after party cu DJ Calin.

Kumm este o trupa de rock alternativ din Cluj-Napoca, infiintata in anul 1997. De-a lungul timpului, stilul muzical al formatiei a variat considerabil, de la rock progresiv cu influente jazz si etno pana la rock alternativ. Formatia a trecut prin numeroase schimbari de componenta, singurii membri din formula originala fiind claparul Kovács András si chitaristul Eugen Nutescu, cunoscut si sub numele de Oigan.

Trupa Kumm a sustinut numeroase concerte in strainatate, in tari precum Italia, Germania, Cehia si Ungaria, si a participat la festivaluri precum Pepsi Sziget, Sárvár, 4+4 Days In Motion si Peninsula. Pana in prezent, Kumm au lansat cinci albume de studio si sase videoclipuri.

Citeste si...

1 Februarie 2013
 2619    0
1 Februarie 2013
 1239    0
1 Februarie 2013
 1285    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu