Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

12 Decembrie 2018
 544    0

Sperantele fanilor lui Michael Schumacher sunt spulberate: ”Realitatea este dureroasa”

Michael Schumacher (43 de ani) nu a mai reusit sa revina la o viata normala dupa ce a suferit un teribil accident la schi, in Alpii francezi. Accidentul s-a petrecut in luna decembrie a anului 2013, iar fostul pilot de Formula 1 se afla de cativa ani sub supraveghere permanenta la locuinta sa din Elvetia.

In ultima vreme existasera zvonuri conform carora starea sportivului s-ar fi imbunatatit, ca a iesit din coma si ca nu doreste, inca, sa apara in fata publicului. Dar aceste informatii – oferite chiar de unul din prietenii cei mai apropiati ai lui Schumacher, Jean Todt – au fost dezmintite de un alt prieten al fostului pilot de Formula 1. Mai mult, acesta a lansat si o informatie dramatica – Michael Schumacher ar putea muri in orice moment.

Apropiatul lui Schumacher a acordat o declaratie revistei France Dimanche, afirmand ca ”realitatea este dureroasa”si ca”trebuie sa fim convinsi ca nu il vom mai revedea vreodata”.

Aceasta declaratie o contrazice pe aceea facuta de Jean Todt in urma cu doar cateva zile si din care reiesea ca Michael Schumacher se simte mult mai bine si ca este inconjurat permanent de intreaga familie.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu