Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

17 Ianuarie 2019
 2005    0

Au început lucrările de întroducere a canalizării pe mai multe străzi din Baciu

41032888 1042555589248761 8978843077493915648 n

În cursul zilei de joi, 6 septembrie 2018, au fost demarate lucrările de introducere a canalizării pe străzile Planetelor, Ciritirului, Salcâmului,Mesteacănului, Brădetului şi Molidului în Localitatea Baciu program finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Potrivit primariei Baciu, pentru început se vor închide porțiuni din strada Planetelor începând de la intersecția cu strada Jupiter. estimăm că lucrările de introducere a canalizării pe strada Planetelor vor dura aproximativ 3 luni.

“În aeastă perioadă nu se va putea tranzita integral strada Planetelor de la intersecția cu Strada Privighetorii la intersecția cu strada Jupiter. Imediat după finalizarea lucrărilor de introducere a canalizării pe această stradă vor începe lucrările de reabilitate a acesteia prin proiectul Modernizarea Infrastructurii Rutiere de Străzi în Comuna Baciu, Jud. Cluj , un proiect derulat prin fonduri europene.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe perioada de derulare a lucrărilor tuturor locuitorilor care locuiesc / folosesc străzile afectate de aceste lucrări.”, arata primarul comunei Baciu, Ioan Florin Mureșan

Galerie Foto

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu