Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

15 Ianuarie 2019
 525    0

Bloc cuprins de flacari, in Capitala! Doi pompieri si trei civili au avut nevoie de ingrijiri medicale

Trei locatari, dar si doi pompieri au fost raniti in urma unui incendiu puternic izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o casa din sectorul 5 al Capitalei, dar care s-a extins la mansarda si la ultimul etaj ale unui bloc invecinat.

Incendiul a izbucnit la o casa de pe strada Iordache Nastase din sectorul 5 si s-a extins la un bloc invecinat, cu 50 de apartamente.

A ars mansarda blocului, iar flacarile s-au propagat si la etajul al treilea, atat pe verticala (pe fatada), cat si pe orizontala.

Din fericire, locatarii au reusit sa se salveze si nu sunt persoane ranite grav, dupa cum a declarat la Digi24 Raed Arafat, secretar de stat in MAI. Doi pompieri si sapte locatari au avut nevoie de ingrijiri medicale, dar numai doua persoane au fost transportate la spital.

Sunt si persoane care au fost expuse la fum, pentru ca unii locatari au intarziat sa iasa din locuinte in speranta ca isi vor salva din bunuri. Pompierul care a fost transportat la spital s-a ranit intr-un obiect taios in timpul interventiei. Au fost si cateva cazuri cu atacuri de panica.

”In total sunt 5 persoane carora le-a fost acordat primul ajutor de echipajele smurd: 2 pompieri si 3 civili. Dintre acestea, 1 pompier cu o plaga la membrul inferior, respectiv o femeie cu expunere la fum au fost transp la spital Bagdasar Arseni”, se arata intr-un comunicat ISU.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu