Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

16 August 2019
 1703    0

Scandal la Pro Tv! Schimb dur de replici intre Tudor Chirila si Andra! S-a intamplat la Vocea Romaniei

Nu mai este pentru nimeni un secret ca juratii de la Vocea Romaniei impartasesc de multe ori pareri diferite si ies scantei dupa anumite momente de pe scena. Protagonistii unui astfel de moment au fost Tudor Chirila si Andra, care s-au ”intepat” la finalul unei reprezentantii.

Noul sezon al emisiunii Vocea Romaniei a avut multe momente de exceptie, cel mai notabil dintre ele, pana acum, fiind reprezentantia unui concurent pe nume Bogdan Ioan. Acesta a fost singurul concurent din istoria concinsurului caruia i s-a cerut un bis de catre juriu. Arhitectul in varsta de 28 ani din Constanta a interpretat „Earth Song“, una dintre piesele celebre ale lui Michael Jackson.

Uimiti de asemanarea vocii sale cu cea a megastarului, juratii Tudor Chirila, Irina Rimes, Andra si Smiley au apasat butoanele din primele secunde. Scaunele s-au intors, iar vedetele si-au exprimat bucuria si emotia de a-l auzi pe Bogdan cantand.

Nu intotdeauna cei patru jurati celebri cad de acord asupra unor momente bune. Sub presiunea alegeriulor, se intampla chiar acestia sa faca schimburi dure de replici. Asa cum s-a intamplat intre Andra si Tudor Chirila, moment difuzat intr-un promo al emisiunii care va avea loc vinerea viitoare, pe 14 septembrie.

”Chirila: „Te rog sa te relaxezi”

Andra: „Crezi ca daca stai picior peste picior esti mai relaxat?”

Momentul tensionat a pornit cu siguranta de la ”lupta” pentru concurenti.

Noi prevederi in Regulamentul Vocea Romaniei

Regulamentul a suferit unele modificari, iar in cea de-a doua etapa a competitiei se va oferi antrenorilor posibilitatea de a a apela la un truc. Acesta le va permite sa fure elevii colegilor.

Daca in urma unui duel, un antrenor salveaza un concurent eliminat dintr-o alta echipa, acesta isi poate schimba decizia si este liber sa-l inlocuiasca in orice moment.

Antrenorii pot face acest lucru de cate ori doresc in etapa confruntarilor, atunci cand gasesc in competitie o voce care merita salvata si care isi poate gasi locul in echipa.

La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat in fiecare echipa.

Citeste si...

9 Septembrie 2018
 1213    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu