Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

20 Martie 2019
 409    0

Azi este o blonda superba de la noi, barbati unul si unul ravnesc la ea, are o cariera beton in TV, dar facem pariu ca nici macar nu banuiesti ca e chiar ea in acesta fotografie! Avea doar 16 ani

Iulia Vantur este una dintre cele mai apetisante vedete de televiziune de la noi. Cel putin la fel de frumoasa si de sexy era prezentatoarea pe vremea cand era doar o adolescenta cu aspiratii de model.

Iulia Vantur este o blonda fermecatoare, cu forme voluptuoase si un zambet care cucereste imediat pe oricine.
Insa, vedeta de televiziune a fost o frumusete ravasitoare inca din adolescenta. Era cel putin la fel de fermecatoare si de sexy ca acum.

Cu parul saten si lung, cu picioare lungi si perfecte, silueta impecabila si un chip inocent si seducator, adolescenta Iulia Vantur era o aparitie de zile mari.

Imbracata intr-o rochita care ii pune in valoare formele de la Mama-Natura, calare pe motor, alaturi de un tanar pletos, pe plaja – asa apare Iulia Vantur intr-o fotografie de colectie, care dateaza de pe vremea cand avea doar 16 ani.

„Dulcea inocenta a varstei de 16 ani. La mare, in cantonamentul de modelling, impreuna cu un coleg”, a explicat Iulia Vantur langa imaginea de arhiva pe care a facut-o publica pe un site de socializare.

Galerie Foto

Citeste si...

10 Septembrie 2018
 892    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu