Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

23 Ianuarie 2019
 394    0

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis in prima zi de scoala! Sotia presedintelui a preluat o noua generatie de elevi. FOTO

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a preluat, luni, o noua generatie de elevi care incep liceul la Colegiul ”Gheorghe Lazar” din Sibiu, dupa ce, vara aceasta, elevii pentru care era diriginta au absolvit.

Carmen Iohannis a participat, luni, la festivitatea de deschidere a anului scolar la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Sibiu, unde ceremonia a inceput la ora 10.00.

 "Pasim plini de optimism si speram sa ne realizam toate planurile pe care ni le stabilim in aceasta zi. Fiind an centenar, sigur ca aspiratiile noastre vor fi si mai inalte si sper ca in acest an sa le atingem, in cea mai mare masura. E o zi foarte bucuroasa, pentru ca ma intalnesc cu fostii elevi, ma asteapta aicea, si preiau o clasa de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper sa ii conduc pana cand se poate spre sfarsitul acestui liceu. Va doresc tuturor sa aveti bucuria zilei de astazi in suflete si pe parcursul anului care urmeaza", a declarat Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis anunta, saptamana trecuta, ca va preda in continuare la Sibiu si spunea ca va reveni "cu mare drag" la scoala.

Carmen Iohannis preda limba engleza la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Sibiu, iar in anul scolar trecut a fost diriginta la o clasa a XII-a.

Galerie Video

Citeste si...

10 Septembrie 2018
 1056    0
10 Septembrie 2018
 643    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu