Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

24 Aprilie 2019
 271    0

Cum au fost prinsi intr-un WC Gabriela Cristea si Tavi Clonda? N-au mai avut rabdare pana la un hotel

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au trait o iubire intensa o perioada de timp, inainte ca cei doi sa isi oficializeze relatia.

Gabriela Cristea a recunoscut ca in pauzele de publicitate de la emisiune, obisnuia sa se intalneasca pe ascuns cu cel care acum ii este sot si…sa-si dea frau sentimentelor!

Toate bune si frumoase pana cand, intr-o zi, astrele de pe Casa Norocului nu le-au mai suras si au fost prinsi in fapt de femeie de serviciu!

„Voi stiti ce am facut eu la inceputul relatiei cu sotul meu? Nu stia nimeni despre noi. Intr-o pauza de publicitate imi dau intalnire cu el . Unde credeti? La toaleta. De ce ? Pentru ca era singurul loc din institutie unde nu erau camere de luat vederi. Si ma duc acolo si ce credeti? Trecuse femeia de serviciu care tocmai ce spalase pe jos .

Si era alunecus… si m-am impiedicat asa de tare, incat mi s-a rupt rochia pana deasupra taliei. Si mi-am pus eu un fular asa si m-am dus in studio asa ca micuta japoneza, m-am asezat jos si am zis “daca cineva indrazneste sa ma ridice de pe scaunul asta…”. Si toata lumea ma intreba ce am patit. Ce era sa le zic? Ca m-am dus sa ma pup cu barbatemiu la toaleta?!”, a spus Gabriela Cristea.

Citeste si...

10 Septembrie 2018
 969    0
10 Septembrie 2018
 1105    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu