Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

19 August 2019
 326    0

Avea dureri de cap cumplite si toata lumea credea ca e pe moarte, asa ca a mers la medic. Ce a gasit in urechea femeii i-a dat fiori pe sira spinarii. Imaginile sunt ingrozitoare

O femeie a decis sa mearga la un control medical, dupa ce de cateva saptamani incepuse sa aiba dureri de cap insuportabile. Doar ca in clipa in care i-a examinat urechea de unde aceasta spunea ca provine starea de rau, medicul s-a ingrozit.

Femeia pe nume Lekshmi, originara din India, traise cateva luni cel mai mare cosmar. Fara sa stie acest lucru, ea gazduise in urechea sa stanga un paianjen de mari dimensiuni.

Cand a mers insa sa vada ce este in neregula de se simte atat de rau, medicul care ii facea un control de rutina s-a ingrozit. In urechea femeii poate fi vazut parazitul, iar clipele de groaza au fost filmate.

Femeia din India si-a rugat initial fiica sa se uite cu ajutorul unei lanterne in urechea ei, pentru ca simtea cum ceva se misca. Zilele au trecut, insa durerile sale de cap devenisera tot mai mari.

Totodata, familia femeiii credea ca aceasta e pe moarte, pentru ca se trezea si incepea sa planga din cauza agoniei. Oricate pastile contra durerilor ar fi luat, senzatia groaznica nu disparea.

Asa ca a decis sa mearga la singurul medic aflat pe o raza de cativa kilometri in satul in care traia. Ea a fost insa transportata de urgenta la un spital din Karnataka, in India, pentru ca situatia ei se agravase.

Momentul in care medicul a descoperit ce e in neregula cu urechea femeii a fost filmat. Imaginile sunt de-a dreptul oribile si au reusit sa inspaimante pe toata lumea, dupa ce au fost publicate pe retelele sociale drept avertisment.

Lekshmi a povestit ca a inceput sa se simta rau dupa ce intr-o seara a adormit pe veranda casei. Atunci se pare ca paianjenul i-a intrat in urechea stanga. Chiar daca initial nu a stiut ce ii provoaca atat de multa durere, femeia s-a ingrozit la randul ei cand a vazut imaginile.

De asemenea, medicul a reusit sa o salveze pe Lekshmi dupa ce a folosit un aparat cu raze ultraviolete. Din pricina luminii puternice, paianjenul a iesit de unul singur si nu a fost nevoie de o interventie chirurgicala.

Galerie Foto

Citeste si...

10 Septembrie 2018
 1153    0
10 Septembrie 2018
 613    0
10 Septembrie 2018
 643    0
10 Septembrie 2018
 1010    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu