Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 9 ore
 297    0

Bianca Hancu a fost gasita spanzurata! Minora din Husi, disparuta la inceputul lunii, a fost identificata dupa haine

Descoperire ingrozitoare pentru familia si prietenii Biancai Hincu, o frumoasa adolescenta in varsta de 17 ani din Husi. Data disparuta la inceputul lunii august, ea a fost gasita acum spanzurata, langa localitatea Stanilesti.

Potrivit primelor informatii, corpul tinerei se afla intr-o stare avansata de descompunere, ea fiind identificata initial dupa hainele pe care le purta.

Sora fetei, Pamela, anuntase pe Facebook ca familia si prietenii continua sa o caute fara oprire pe frumoasa adolescenta. Ultima data, Bianca a fost vazuta singura, urcandu-se intr-un microbuz de transport in comun, dupa care fata a disparut complet. Nu avea la ea nici haine de schimb si nici documentele personale.

Tanara impreuna cu care locuia a declarat ca a gasit haine de-ale Biancai in masina de spalat, semn ca adolescenta nu intentiona sa plece undeva departe.

Au fost verificate si camerele de supraveghere din zona, dar fata nu apare pe imaginile surprinse. Anchetatorii au pornit o ampla actiune de cautare, la care a participat si prefectul de Vaslui, dar singurul element pe care l-au depistat a fost acela cã semnalul telefonului fetei apare undeva in zona de case a cartierului Dric 2-3.

Astazi a fost facuta groaznica descoperire. Familia si prietenii sunt in soc, nu intelege nimeni cum si de ce s-a putut intampla asa ceva.

Citeste si...

11 Septembrie 2018
 1068    0
10 Septembrie 2018
 1085    0
10 Septembrie 2018
 547    0
10 Septembrie 2018
 570    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu