Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

18 Mai 2019
 2383    0

Ioana Tufaru, mostenire de zeci de mii de euro! Razboi pe avere

Dati afara din casa de tatal iubitului Ioanei Tufaru, in momentul in care a fost anuntat ca va deveni bunic, Ioana si Ionut au primit ajutor de la Gigi Becali, care le-a oferit o locuinta. Gabriel Mardare s-a stins din viata, saptamana trecuta, la 86 de ani. Ioana si Ionut isi facusera planuri inca de acum trei ani cu apartamentul batranului, pe care sperau sa-l mosteneasca si sa-l vanda!

Casa parinteasca a lui Ionut, un apartament de trei camere situat in zona Titan, a devenit subiect de scandal in familia acestuia. Gabriel Mardare nu vrea ca fiul si viitoarea nora sa-i mai calce vreodata pragul casei. Izgoniti din camin si lasati sa doarma sub cerul liber, Ioana si Ionut mai spera acum sa mosteneasca apartamentul batranului.

Lucru care s-ar putea intampla intrucat Ionut a mai mostenit in trecut un apartament de la mama lui, pe care l-a vandut. A fugit cu banii si i-ar fi tocat pe femei.

Dupa ce i-au furat in repetate randuri bani din casa, proaspatul bunic si-a pus arici la portofel. Vizitat recent de fiul lui, Gabriel Mardare a refuzat sa-I mai dea vreun ban.

Citeste si...

11 Septembrie 2018
 1108    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu