Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

15 Februarie 2019
 5730    1

Romanul care a distrus cu excavatorul case in valoare de 4 milioane de lire, la Londra, a pledat nevinovat: "Radea si facea poze"

Romanul care a distrus cu excavatorul case in valoare de 4 milioane de lire, la Londra, a pledat nevinovat. Martorii povestesc insa ca Daniel Neagu "radea si facea poze" in timp ce surpa vilele.

In varsta de 30 de ani, Neagu a fost arestat pe 11 august, imediat dupa ce a distrus 5 case construite de firma la care lucra si care, sustine el, nu l-a platit. Valoarea celor cinci case, abia ridicate, este de 4 milioane de lire sterline.

Luni, romanul a aparut in fata instantei, Curtea Coroanei din St. Albans, care a decis ca va ramane in arest preventiv, iar procesul va incepe pe 4 februarie 2019.

Casele distruse fusesera construite de compania McCarthy & Stone. Suspectul a lucrat o perioada pentru un subcontractor al acestei firme de constructii, a declarat un reprezentant al McCarthy & Stone. Mai multi martori oculari au declarat ca barbatul radea si fotografia distrugerile cauzate si le-ar fi spus politistilor ca nu a fost platit si din acest motiv a distrus casele.

Romanul fusese concediat cu cateva zile inainte sa faca prapad in cartierul abia construit, firma care la dat afara sustinand ca acesta dusese un utilaj de constructii in Romania si l-ar fi lasat acolo, imediat dupa concediere.

„Parea fericit. Cand a fost incatusat de politie nu a cauzat probleme", a declarat un locuitor din zona, William Griffiths, 67 de ani. Un alt martor a mai spus ca toata lumea a crezut ca e o gluma, privind cum excavatorul distrugea casele.

Galerie Foto

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu