Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

22 Februarie 2019
 617    0

Tristan Tate e istorie! Bianca Dragusanu, prima intalnire alaturi de un barbat mistorios alaturi de care a radiat de fericire

Dupa o relatie presarata cu neintelegeri, Bianca Dragusanu si Tristan Tate au decis ca e mai bine pentru amandoi sa mearga pe drumuri separate. Si… daca britanicul milionar nu duce lipsa de doamne si domnisoare care se lupta sa ii intre in gratii, acelasi lucru il putem spune si despre fosta prezentatoare TV. Focoasa blonda a fost surprinsa recent in compania unui barbat misterios alaturi de care a luat masa.

Bianca Dragusanu, prima intalnire alaturi de un barbat mistorios alaturi de care a radiat de fericire

In varsta de 36 de ani, Bianca Dragusanu a fost surprinsa in timpul unei intalniri alaturi de un barbat misterios si mult mai mare decat ea, dupa cum se poate observa in galeria foto. Potrivit wowbiz.ro, vedeta a mers sa ia masa la un restaurant luxos din Capitala alaturi de acesta si cativa prieteni.

Imbracata cu o tinuta care sa-i puna in valoare trupul de zeita, fosta prezentatoare a ales un machiaj pe masura si si-a facut parul cret. Conform sursei citate, pe tot parcursul intalnirii, fosta sotie a lui Victor Slav a fost atenta la discutia cu barbatul care a insotit-o si s-au distrat pe cinste.

Citeste si...

11 Septembrie 2018
 596    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu