Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

16 Ianuarie 2019
 276    0

Fiul judecatorilor din Craiova, care si-a ucis iubita intr-un accident, s-a intors la scoala

Matei Uncheasu, adolescentul de 16 ani care a condus sub influenta bauturilor alcoolice si fara permis, s-a intors, luni, la scoala. Magistratii i-au permis sa mearga la cursuri, dar va fi obligat sa vina direct acasa pentru ca este in arest la domiciliu.  Iubita lui era cu doi ani mai mare si invata la acelasi colegiu din Craiova

Procurorii au cerut din nou, in aceste zile, prelungirea masurii arestului la domiciliu, iar instanta a fost de acord cu solicitarea anchetatorilor. Intre timp, minorul s-a transferat la o alta unitate de invatamant.

Admite propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova. Dispune prelungirea masurii arestarii la domiciliu.(…) Permite inculpatului parasirea imobilului (…) pentru a se prezenta la cursurile de invatamant din cadrul Colegiului National Pedagogic «Stefan Velovan», incepand cu data de 10.09.2018, pe perioada frecventarii acestor cursuri, in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 6.45 – 15.30“, se arata in hotararea instantei, care poate fi contestata la Tribunalul Dolj.

In 16 iulie a fost retinut

In cursul zilei de 16 iulie, dupa ce a fost audiat, baiatul de 16 ani a fost retinut pentru 24 de ore, in baza unei ordonante emise de procurorii craioveni. O zi mai tarziu, dupa o noapte petrecuta in arest, acesta a fost dus la Judecatoria Craiova cu propunere de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile, insa instanta nu a fost de acord si a dispus masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.
S-au rasturnat cu masina

In luna iulie, o tanara de 18 ani si-a pierdut viata,  in urma unui accident produs pe Strada Viitorului, din Craiova, pe directia Centurii de Nord, catre Hanul Doctorului. Soferul, fiul unor judecatori din Craiova era minor si se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Potrivit anchetatorilor, soferul a pierdut controlul autoturismului Volkswagen Golf pe care il conducea din directia Centurii de Nord catre Hanul Doctorului si s-a rasturnat.

Citeste si...

10 Septembrie 2018
 509    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu