Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 23 ore
 341    0

Se cearta cu toata lumea la “Te vreau langa mine“, iar telespectatorii nu o mai vor!

Odata cu Andreea Mantea la carma emisiunii “Te vreau langa mine“, s-au produs si alte schimbari in ceea ce priveste show-ul de la Kanal D. Prezentatoarea a observat ca sun foarte multi telespectatori care nu o mai vor pe Niky, deoarece a ajuns sa se certe cu toata lumea.

Astfel, Andreea a decis ca publicul sa decida daca Niky va mai ramane in emisiune sau va pleca acasa. „Sunt foarte curioasa sa aflu mai multe amanunte. Vreau sa stiu ce s-a intamplat azi-noapte in Casa Iubirii, daca s-au inteles, daca a sforait careva. Chiar exista astfel de probleme in cuplu. Am inteles de la colegii mei ca s-a intamplat ceva neasteptat. Cand dam de bine, trebuie sa se intample ceva! Sa aflam ce a fost acolo necurat.

Ascult sfaturile pe care mi le dati si o sa va indeplinesc dorintele destul de greu asa cum pot. Am primit multe mesaje: multi telespectatori o vor afara pe Niki. Asa cum am facut cu Cristian, o sa va rog pe dvs sa votati. Nu o lua personal, chiar nu e personal, telespectatorii decid daca trebuie sa ramana in emisiune sau nu„, a declarat Andreea Mantea.

Au fost difuzate apoi imagini surprinse cu camera ascunsa. „Ai o atitudine de ‘ma doare in cot‘”, i-a reprosat Andreea Mantea lui Niky.

„Am vazut ca multi isi doresc sa plec, am vazut mesajele. Am observat ca atunci cand spui lucrurile verde in fata, multi sunt deranjati. Am avut intrigi cu diversi colegi, telespectatorii au vazut ca sunt mai certareata, e normal ca oamenii sa fie deranjati„, a incercat Niky sa se justifice.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu