Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

22 Aprilie 2019
 980    0

Atac fara precedent al lui Carmen Dan la adresa procurorului general

Carmen Dan l-a acuzat, marti, in Camera Deputatilor, pe presedintele Romaniei ca a inceput o campanie de timorare a unei ”institutii fundamentale”, pe care a continuat-o cerandu-i procurorului general Augustin Lazar anchetarea evenimentelor din 10 august. De asemenea, ministrul l-a atacat si pe Lazar, despre care a spus ca se putea putea sesiza, dar ca ”probabil ca astepta ordinul de zi pe unitate”.

”Eu credeam ca domnul presedinte este comandatul suprem al armatei, nu si al procurorilor. In mod firesc, Procurorul General se putea putea sesiza, dar probabil ca astepta ordinul de zi pe unitate”, a spus Carmen Dan.

Jurnalistul Mircea Marian a comentat dur afrimatiile ministrului de Interne.

„Servitoarea lui Livache devine tot mai obraznica: cica Augustin Lazar a timorat jandarmii si a primit ‘ordin pe unitate’ sa ancheteze modul in care s-a actionat la 10 august: ‘Procurorul General se putea putea sesiza, dar probabil ca astepta ordinul de zi pe unitate’.

Asta e ministrul de Interne al Romaniei: se cearta ca la ea in mahala cu procurorul general al tarii. Am vazut multi cretini la Interne, dar prostia nu era dublata de obraznicie. Asemenea atacuri a la gadea si badea la adresa procurorului general sunt fara precedent”, a scris Marian pe Facebook.

Citeste si...

22 Octombrie 2013
 1496    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu