Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

13 Ianuarie 2019
 620    0

Mai ai mileuri din macrame pe acasa? Te poti imbogati! Iata la ce preturi se vand pe internet

Cu totii ne aducem aminte de mileurile de macrame, facute de bunicile sau de mamele nostre, pe care le avem prin casa in anii 90, iar unii poate chiar le mai pastreaza ca decor pentru mese sau obiecte de mobilier. Odinioara, macrameurile, uneori acompaniate de inconfundabilul peste din sticla, acopereau toate suprafetele posibile ale unei locuinte!

Acum, insa, multe persoane le-au aruncat, iar altele le-au pus la pastrare in speranta ca vor reveni la moda si, de ce nu, vor fi mai valoroase in timp

Nu a venit inca vremea in care sa facem averi din vanzarea de mileuri si nici nu stim daca acest lucru se va intampla vreodata, dar nici preturile lor nu sunt chiar de neglijat, scrie realitatea.net. De exemplu, un mileu mare poate costa chiar si 500 de lei, in timp ce unul mic are un pret de doar 30-50 de lei.

Iata cum suna un anunt postat recent pe site-ul lajumate.ro:

„Vand mileuri macrame, lucrate impecabil, in stare foarte buna. Mileul cel mai mare are dimensiunile: 95/65 cm si costa 85 lei. Un mileu la dimensiunile: 52/26 cm costa 40 lei, iar unul cu dimensiunile de 75/35 si costa 65 lei. Nu au fost folosite. Ofer si cer seriozitate. Masor si trimit alte poze la cerere.

Preturile sunt negociabile. Daca se cumpara toate mileurile care sunt la anunturi ofer reducere considerabila. Sunt 18 bucati, total adunate fac 710 lei, eu le vand cu 550 lei”, a postat o femeie.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu