Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

15 Februarie 2019
 9767    1

Bomba la Antena 1! Prezentatoare noua la Neatza! Razvan Simion si Dani Otil au tinut sa se afle de la ei

Amalia Tirca, horoscopista de la matinalul ”Neatza cu Razavn  si Dani”, a fost inlocuita cu o blonda celebra din showbiz. Este vorba despre Roxana Nemes, care in prima zi de emisie s-a descurcat foarte bine.

Matinalii Antenei 1 au aparut astazi cu o colega noua in platou! Razvan si Dani s-au despartit de Amalia Tirca, horoscopista emisiunii. Fara sa ofere prea multe detalii, acestia au prezentat insa inlocuitoarea ei. Nimeni alta decat o blonda cunoscuta de toata lumea. Este vorba despre cantareata Roxana Nemes.

Ea le-a explicat colegilor de platou ca se va intrega foarte bine, mai ales ca este o persoana matinala si nu va avea probleme in a se prezenta la program.

Detaliile care au condus la plecarea Amaliei din emisiune nu se cunosc insa. Certe ste ca viata ei, cel putinc ea personala, este plinad e evenimente in ultima perioada.
”Demonule, te rog ia-ti labele de pe copilul meu!”

Cici de la Sistem, fostul sot al Amaliei Tirca este suparat foc pentru Andrei Andu, noul iubit al Amaliei, se implica prea mult in viata copilului sau. Artistul isi doreste ca pilotul sa nu-i stirbeasca autoritatea paterna.

„Demonule, te rog, ia-ti labele de pe copilul meu! Ne iubim atat de mult, incat nu exista demon destul de puternic pentru a invinge iubirea noastra! Copilul meu, tot copilul meu va ramane!”, a scris Cici pe Facebook zilele trecute, semn ca razboiul a inceput.

Citeste si...

12 Septembrie 2018
 675    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu