Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

21 Februarie 2019
 720    0

Bianca Hincu s-ar fi spanzurat din cauza iubitului, Vlad! Rezultatul autopsiei

Final trist in cazul fetei de 17 ani din Husi care a disparuta de acasa in urma cu aproape o luna a fost gasita spanzurata. Trupul neinsufletit a fost descoperit luni  dimineata, in zona Draslavat. Motivul care a facut-o sa-si ia zilele pare sa fi fost o dezamagire in dragoste.

Bianca Hincu disparuse de acasa de pe 18 august 2018. Luni dimineata, ea a fost gasita spanzurata de un copac. Un barbat in varsta de 76 de ani a fost cel care a sesizat Politia. Familia fetei a recunoscut-o dupa imbracaminte.

Trupul neinsufletit al Biancai a ajuns in sicriu acasa, la Zgura, in satul natal din comuna Oltenesti. Au curs multe lacrimi amare pentru sarmana copila care si-a pus capat zilelelor.

Motivul, sustin rudele, ar fi fost suferinta Biancai pe care o avea din cauza unei iubiri neimpartasite. Din decembrie 2017, ea incepuse o relatie cu un tanar din comuna Dranceni, dar lucrurile nu mergeau deloc cum si-ar fi dorit.

”Iubirea mea, te iubesc”, i-a scris Bianca, pe 22 iunie, dupa ce, cu putin timp inainte, ii mai spusese public: ”iubirea mea frumoasa, te iubesc”. Mesajele fetei au ramas mereu fara raspuns, semn ca sentimentele ei nu erau impartasite, relateaza vremeanoua.ro.

“Cine m-a blestemat, a stiut sa o facã”!

Familia, distrusa de durere, a spus cã inmormantarea va avea loc joi. Rezultatul de la Medicina Legalã nu a dat loc niciunei alte interpretãri, sinuciderea prin spanzurare fiind cauza realã a mortii Biancãi.

Una din ultimele sale postari din mediul virtual a fost aceasta: “Fiecare avem cate o cabanã a inimii, in care ne refugiem de fiecare datã cand ploile vietii devin furtuni”. La poza sa de profil, de la Instagram, Bianca isi pusese un mesaj cel putin ciudat: “Cine m-a blestemat, a stiut sã o facã”!

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu