Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 22 ore
 402    0

Gabriela Firea sarbatoreste 8 ani de casnicie cu Florentin Pandele. Ce mesaj a transmis

Primarul Capitalei si sotul ei, primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, sarbatoresc astazi 8 ani de casnicie. Gabriela Firea a transmis un mesaj pe Facebook care a fost urmat de foarte multe felicitari.

Anuntul casatoriei dintre Gabriela Firea si Florentin Pandele a creat multa valva in presa de atunci, dar si in randul celor care o cunosteau. Primarul Capitalei si edilul din Voluntari s-au imprietenit in luna august a anului 2010,  iar in septembrie cei doi s-au casatorit.

Mai mult, GabrielaFirea nu a facut acest pas pana nu s-a consultat cu fiul sau Tudor si cu mama sa. Amandoi au fost de acord.

Ulterior au urmat doi copii care le-au adus si mai multa bucurie in familie.

Astazi, primarul Capitalei a transmis un mesaj pe Facebook prin care a anuntat ca ea si sotul ei au mai adaugat un an in plus de cand sunt impreuna.

”12 septembrie. 8 ani de la cununia noastra. 8 ani de incredere, iubire, respect. Daca incredere nu e, nimic nu e. Nici macar iubire!”, a scris primarul Capitalei in dreptul pozei.   

Gabriela Firea si Florentin Pandele au fost ieri alaturi de cei doi copii ai or in prima zi de scoala, iar primarul general a Bucurestiului a dorit sa pastreze o aminitre a momentului emotionant asadar a facut mai multe fotografii pe care le-a incarcat pe pagina personala a contului de Facebook.

 

Galerie Foto

Citeste si...

12 Septembrie 2018
 675    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu