Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

22 Februarie 2019
 368    0

Adevarul despre relatia dintre Bianca si ”binefacatorul” ei. Cum a ajuns milionarul sa-i dea cheile unui Bentley de 200.000 €: ”Ea este noua mea…”

Adevarul despre relatia dintre Bianca Dragusanu si misteriosul businessman care i-a imprumutat vedetei masina lui, superbul Bentley Continental GT, de 200.000 de euro. Conform unor surse autorizate, frumoasa blonda va fi responsabila de partea de marketing intr-o mega-afacere cu monede virtuale, pe care Joseph o va demara in tara noastra.

Bianca Dragusanu nu este deloc afectata de faptul ca a incheiat conturile cu Kanal D. Ba dimpotriva! In ultimele saptamani, vedeta a fost asaltata cu diverse oferte. Tinem sa precizam ca nu doar din televiziune! Recent, in peisaj, a aparut un multimilionar, de origine croata. Care a intrat intr-o legatura cu celebra prezentatoare TV. Plecat mai tot timpul peste hotare, bogatasul nu a stat pe ganduri si i-a imprumutat blondinei masina lui.

Asta nu este, insa, tot! Bianca Dragusanu urmeaza sa reprezinte, pe plaiurile autohtone, o super-afacere, cu monede virtuale, care va fi inceputa de Joseph. Mai exact, fosta sotie a lui Victor Slav se va ocupa de partea de marketing, promovare, tot tacamul. Lucrurile sunt batute in cuie, astfel ca misteriorul croat si partenerul lui, Alex Bodi, sunt gata de o mega-lovitura. In urma careia toate partile implicate vor avea doar de castigat.

“Pot confirma ca Bianca Dragusanu este noul nostru partener. In perioada 18-23 septembrie vom fi in Romania si atunci vom preciza mai multe”, a spus tocmai din Hong Kong, misteriorul afacerist Joseph, cel care va demara afacerea.

Informatia a fost confirmata inclusiv de Alex Bodi, asociatul multimilionarului care i-a imprumutat superbei blonde un Bentley de 200.000 de euro. “Vom colabora pe viitor cu Bianca Dragusanu. Va fi responsabila pe partea de marketing, pentru tot ce tine de Romania”, ne-a declarat asociatul croatului.

De precizat ca Bianca Dragusanu a acceptat pe loc propunerea, astfel ca va fi parte implicata intr-o mega-afacere cu monede virtuale, care se vor plasate in topul in care Bitcoin-ul ocupa primul loc.

Citeste si...

12 Septembrie 2018
 677    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu