Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 13 ore
 626    0

Hoțul vedetelor, devenit traficant de etnobitanice, rămane în arest preventiv

Tribunalul Cluj

Laurențiu Eronim Uțiu, cunoscut opiniei publice mai degrabă datorită notorietății victimelor sale, mai rămâne 30 de zile după gratii, dupa ce magistrații Curții de Apel Cluj i-au respins acetuia contestația împotriva încheierii judecătorului de cameră preliminară a Tribunalului Cluj care dispunea prelungirea măsurii preventive.

În 2008, clujeanul Laurențiu Eronim Uțiu făcea parte dintr-un grup specializat cu furturile din locuințe. Una dintre casele în care acesta a intrat prin efracție era cea a actorului Florin Piersic. Din locuința de vacanță a acestuia, Eronim Laurențiu furase pistoalele lui Mărgelatu și câteva sticle de whiskey din rezerva personală a actorului. În timpul procesului, Florin Piersic a renunțat să mai ceară daune hoților, motiv pentru care Eronim a primit o pedeapsă mai ușoară, și anume trei ani de închisoare cu suspendare. 

Ulterior acesta se pare ca s-ar fi lasat de furtiri și s-a apucat de o afacere mai lucrativă, și anume cea a traficului de droguri, mai precis a etnobotanicelor. 

„În fapt s-a reţinut că în perioada 2016 - la zi, în baza unei rezoluţii infracţionale unice, inculpatul Laurențiu Eronim Uțiu a procurat, preparat, ambalat, a stocat-depozitat, a manipulat, a pus în vânzare, a plasat pe piaţă şi a livrat zilnic, fără autorizaţie, produse susceptibile de a avea efecte psihoactive conţinând compusul 5F-MDMB-PINACA, unui număr de câteva zeci de persoane, printre care L.D. , V.C. , K.R. , R.A.V. , O.L. , B.A.G. , T.A.D. , A.V., P.J. şi P.J. În aceeaşi perioadă infracţională, suspecţii P.J. şi P.J. au manipulat, pus în vânzare şi plasat pe piaţă fără autorizaţie, mai multor persoane, produse susceptibile de a avea efecte psihoactive conţinând compusul 5F-MDMB-PINACA procurate de la suspectul Laurențiu Eronim Uțiu”, arătau anchetatorii care ulterior l-au trimis în jduecată în stare de arest preventiv. 

 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu