Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

15 Februarie 2019
 645    0

Madalin Ionescu, la un pas sa-i fie spart contul de Facebook! ”Aceste scame, aceste mizerii umane”

Fostul prezentator de televiziune Madalin Ionescu este scandalizat dupa ce a fost la un pas sa cada victima hackerilor, care au incercat sa-i sparga contul de Facebook.

Pe internet, Madalin Ionescu a anuntat ca cineva a incercat sa-i sparga contul personal de pe reteaua de socializare. Fostul moderator TV a fost extrem de dur in mesajul pe care l-a postat in mediul online.

„Astazi a avut loc o noua tentativa a unor infractori marunti de a-mi sparge contul de Facebook! Aceste scame, aceste mizerii umane nu realizeaza ca nu se pot ascunde in spatele unor IP -uri!

Indivizii au intrat in registru penal si vor fi identificati fara nici cea mica dificultate… Asa isi complica unii viata … din teribilism sau prostie crunta! Astea sunt cele mai stupide fraude!”, a spus Madalin Ionescu.

Madalin Ionescu este un cunoscut realizator si prezentator de televiziune, care de-a lungul anilor a moderat numeroase emisiuni de succes. Fostul prezentator de televiziune Madalin Ionescu este casatorit cu Cristina Siscanu de cativa ani. Aceasta este cea de-a doua casnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au impreuna o fetita, Petra.  Din primul mariaj, Madalin Ionescu are doi copii: Stefania si Filip.

Citeste si...

12 Septembrie 2018
 675    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu