Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 1 ora
 177    0

O noua tehnica de marire a sanilor fara implant cu silicon

Dr. Dana Jianu, vicepresedintele Societatii Romane de Chirurgie, a fost invitata la emisiunea Gandul Live. Chirurgul estetician a dezbatut, printre altele, alaturi de moderatoarea Diana Marcu si Madalina Chitu, redactor pe sanatate, cele mai noi metode de infrumusetare.

Dr. Jianu a vorbit la Gandul Live despre una dintre cele mai inovatoare tehnici de marire a sanilor - cu grasime proprie. Specialista a mentionat ca, spre deosebire de metoda clasica, respectiv implantul de silicon, marirea sanilor cu tesut adipos este o interventie nedureroasa si cu mai putine riscuri.

„Un alt mare avantaj al acestei interventii chirurgicale il reprezinta faptul ca pacienta beneficiaza nu doar de operatia de marire a sanilor, ci si de o interventie de lipoaspiratie. Este visul oricarei femei sa i se ia grasime de pe coapte si sa i se puna la nivelul sanilor”, a spus medicul estetician.

Dr. Dana Jianu a vorbit in cadrul emisiunii si despre costurile unei astfel de interventii.

„Operatia de marire a sanilor cu silicon costa 3.000 de euro. Marirea sanilor cu tesut  adipos propriu costa 5.000 de euro, dar pacienta beneficiaza de doua operatii intr-una”, a punctat medicul.

Citeste si...

1 Februarie 2013
 1262    0
1 Februarie 2013
 1345    0
1 Februarie 2013
 1238    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu