Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

15 Februarie 2019
 9764    1

Profesoara universitara, cercetata pentru furt din gentile studentilor

Silvia Lungeanu
Profesoara universitara de canto Silvia Lungeanu este cercetata pentru furt in urma plangerilor formulate de sase studente si nu a recunoscut faptele de care este acuzata, astfel ca politistii urmeaza sa faca noi audieri in acest dosar, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Politia Capitalei.
Potrivit surselor citate, politistii o cerceteaza pentru furt calificat pe cantareata de romante Silvia Lungeanu dupa ce au coroborat sase plangeri, toate venite din partea unor studente ale universitatii unde artista preda lectii de canto - Hyperion din Bucuresti.
Cele sase plangeri au fost inregistrate de Sectia 10 Politie, anul trecut, de la jumatatea lunii octombrie si pana la sfarsitul lui noiembrie.
in ordinea depunerii plangerilor, studentele au reclamat ca le-au fost furate sumele de 300 de euro, 50 de euro, 3.000 de lei si de trei ori cate 100 de lei.
Ca mod de operare, spun politistii, profesoara in varsta de 37 de ani isi ruga studentii sa iasa din amfiteatru in timpul orelor de curs, sub pretextul ca doreste sa vorbeasca la telefon in particular.
Odata ramasa singura in incapere, Lungeanu incepea sa caute in gentile acestora, afirma sursele citate.
Valoarea totala a prejudiciului stabilit de anchetatori depaseste 5.000 de lei.
Sursele apropiate anchetei au mai spus ca profesoara de canto nu si-a recunoscut vina, astfel ca vor fi facute noi audieri.

Citeste si...

4 Februarie 2013
 1061    0
1 Februarie 2013
 1305    0
1 Februarie 2013
 1006    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu