Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

17 Ianuarie 2019
 2162    0

PDL cere Guvernului sa revada sistemul fiscal

Theodor Stolojan
Partidul Democrat-Liberal (PDL) cere Guvernului sa revada sistemul fiscal si sa isi indeplineasca angajamentele pe care si le-a asumat prin acordul cu FMI, a declarat, duminica, europarlamentarul democrat-liberal Theodor Stolojan.
"PDL cere Guvernului Ponta sa revada tot acest sistem fiscal, care a fost facut pe picior, a fost facut in graba fara sa aiba o fundamentare corecta. Acest sistem distruge formarea clasei de mijloc si afecteaza foarte mult mediul de afaceri. Cerem de asemenea Guvernului sa-si indeplineasca angajamentele pe care si le-a asumat prin acordul cu FMI", a spus Stolojan intr-o conferinta de presa.
El a adaugat ca singura concluzie care se poate trage acum, sub guvernarea USL, este ca "sperantele s-au risipit".
"Dupa cum putem vedea, bugetul pe anul 2013 il putem caracteriza drept a da cu o mana si a lua cu trei si aici avem in vedere cresterea poverilor fiscale, reducerea investitiilor publice, practic, blocarea tuturor proiectelor mari. Domnul Ponta, in bugetul pe 2013, nu face decat sa repete aceleasi practici nesanatoase de a face un buget care nu acopera cheltuielile prevazute de lege pentru o serie de activitati publice, aveti declaratia ministrului Stroe care ameninta cu demisia daca la rectificare nu primeste bani mai multi, pentru ca altfel trebuie sa traga pe dreapta masinile politiei, declaratia presedintelui Camerei care spunea ca nu e acoperit cu bugetul decat pana in nu stiu ce luna, deci domnul Ponta, saracul, invata si el necazurile Romaniei care s-au perpetuat an de an si care ar fi bine sa se opreasca, adica de a face bugete care sa acopere ceea ce ai de cheltuit sau sa reduci cheltuielile ca sa te incadrezi intr-un buget normal", a mentionat democrat-liberalul.
El a adaugat ca "cele doua bomboane de pe coliva USL sunt acordul cu FMI si raportul cu privire la Mecanismul de Cooperare si Verificare.

Citeste si...

4 Februarie 2013
 1049    0
1 Februarie 2013
 1289    0
1 Februarie 2013
 990    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu