Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 7 ore
 156    0

Alitalia a anulat zboruri cu avioane Carpatair

Alitalia a anulat zboruri cu avioane Carpatair
Compania Alitalia a anulat zborurile cu aeronavele Carpatair de la Roma spre Pisa si Bologna "pana se lamuresc cauzele incidentului" produs pe aeroportul Fiumicino din Roma, a spus proprietarul companiei Carpatair, Nicolae Petrov, precizand ca pilotii aeronavei erau romani si au fost raniti usor.
Proprietarul companiei Carpatair, Nicolae Petrov, a declarat, duminica, ca doua aeronave ale companiei operau pe ruta Pisa-Bologna (Italia) si ca una dintre ele a fost avariata in incidentul de sambata seara, cand un avion Carpatair a ratat aterizarea pe Aeroportul Fiumicino din Roma si a iesit de pe pista.
El a precizat ca decizia companiei Alitalia, cu care Carpatair are o colaborare, de a anula zborurile intre cele doua orase italiene a fost luata "la presiunile sindicatelor" si cel mai probabil va dura cateva zile "pana se lamuresc cauzele incidentului".
"Este o informatie care creaza confuzie, cea privind anularea zborurilor dintre Pisa si Bologna. Este vorba despre operarea celor doua aeronave Carpatair. Decizia s-a luat la presiunea sindicatelor, acestea fiind nemultumite ca am castigat aceasta licitatie. Practic o aeronava a mai ramas pe aceasta ruta, deoarece a doua a fost avariata in urma incidentului. Cei de la Alitalia au anuntat ca vor sa vada cauza accidentului, pentru a decide mai departe, decizia de suspendare fiind luata mai mult pentru a linisti spiritele. Probabil ca zborurile vor fi suspendate una-doua zile, pana se lamuresc cauzele incidentului", a declarat Petrov.
intrebat daca pilotii aeronavei implicate in incidentul de la Roma sunt romani, Nicolae Petrov a confirmat ca acestia sunt romani si ca au suferit leziuni usoare.
"Pilotii aeronavei implicate in acel incident sunt romani, sunt in regula, au avut doar cateva lovituri minore", a declarat Petrov.
Ulterior, Nicolae Petrov a precizat, intr-un comunicat de presa, ca "operarea regulata Carpatair in si dinspre Italia se desfasoara normal", exceptie facand zborurile intre Roma- Pisa si Roma-Bologna.

Citeste si...

4 Februarie 2013
 1082    0
4 Februarie 2013
 1077    0
1 Februarie 2013
 1316    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu