Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

22 Mai 2019
 208    0

Pompierii continua sa caute copilul inecat in Somes

Copilul inecat in apele Somesului este de negasit. In a opta zi de la producerea tragicului eveniment, scafandrii din cadrul detasamentului de Pompierii Dej continua cautarile, insa pe un alt traseu. Pompierii spun ca trupul baiatului ar putea fi prins intr-o radacina, sub gheata.

Cautarile pe raul Somesul Mic din Gherla s-au efectuat pana acum de la locul unde s-a produs inecul pana la un baraj, cunoscut drept "Barajul de la Manastire". Angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj au ales acum un alt traseu, pentru a spori sansele ca trupul copilului sa fie gasit. " Exista posibilitatea ca trupul sa se fi agatat undeva intr-o radacina pe sub gheata. La cinci ani este destul de mic. Astazi cautarile continua cu noua subofiteri de la Detasamentul de Pompieri Dej pe traseul de la locul producerii neplacutului eveniment pana la podul din localitatea Bunesti, pe cursul Somesului", a explicat Andrei Grecu, purtator de cuvant al ISU Cluj.

Copilul a cazut in apele inghetate ale raului Somesul Mic duminica trecuta. Baiatul se juca impreuna cu cativa vecini pe gheata formata pe rau, insa aceasta s-a spart, iar minorul a cazut sub ea. De atunci, scafandrii, pompierii li jandarmii il cauta fara oprire.
sursa:citynews.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu