Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

15 Martie 2019
 542    0

Doar o treime din clujeni care benificiau de ajutoare UE le-au primit

Doar aproximativ o treime dintre clujenii care figureaza pe listele beneficiarilor de ajutoare alimentare de la UE au intrat in posesia fainii furnizate din stocurile de interventie comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din Romania.

Potrivit unei statistici transmise de Primaria Cluj-Napoca aproape 4.100 de clujeni au ridicat de la depozitul primariei faina din ajutoarele primite de la UE. Pe liste figurau insa 15.157 de persoane.

Potrivit statisticii amintite, in depozitul primariei nu a ajuns deloc ulei, desi in Acordul de depozitare si distributie a produselor alimentare in cadrul PEAD 2012-2013 era stipulata o cantitate de 120875 de litri.

„Faina a fost foarte putina, ulei nu a venit deloc", a precizat un reprezentant al Biroului Mass-Media al Primariei Cluj-Napoca.

In depozitul primariei a intrat o cantitate de 66000 de kilograme, din totalul de 254 526 kg.

Conform datelor statistice amintite, din cele 7.772 de persoane cu handicap care figurau pe liste, la depozitul primariei s-au prezentat 5.139 de persoane, insa doar 2.100 au primit faina si uleiul.

De asemenea si in cazul altor categorii de beneficiari exista o diferenta semnificativa intre numarul de beneficiari inscrisi pe lista, persoanele care s-au prezentat la depozitul primariei si cele care au ridicat faina si uleiul.

Citeste si...

4 Februarie 2013
 1460    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu