Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

13 Februarie 2019
 681    0

Cum va fi sarbatorita Ziua Unirii la Cluj-Napoca

Clujenii sunt asteptati, joi 24 ianuarie, la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din fata Prefecturii Cluj, pentru a acorda respectul cuvenit Zilei Unirii Principatelor Romane.

In acest context, Prefectura Cluj va organiza, incepInd cu ora 10, o serie de manifestari pentru a marca Implinirea a 154 de ani de cInd Alexandru Ioan Cuza a devenit domn al Tarii Românesti si al Moldovei. Totodata, municipalitatea clujeana organizeaza In dupa-amiaza zilei de joi, In Piata Unirii, un spectacol aniversar cu ansambluri folclorice si artisti de muzica populara, precum si un spectacol de artificii.

Astfel, Intre 18 si 19,50, pe scena din Piata Unirii vor evolua Ansamblul folcloric “Doina’’ al Palatului Copiilor, interpretul de muzica populra Marius Ciprian Pop, Ansamblul “Craisorul’’, Ansamblul “Martisorul’’ al Casei de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca, taragotistul Dumitru Farcas, iar la final Marius Ciprian Pop, Dinu Iancu Salajean si Dumitru Farcas vor cInta Impreuna cu cei prezenti Hora Unirii! Dupa spectacol va avea loc retragerea cu torte si focuri de artificii.

Citeste si...

22 Ianuarie 2013
 2079    0
21 Ianuarie 2013
 2006    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu