Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

13 Februarie 2019
 704    0

Traficantii de etnobotanice retinuti la Sibiu

Cinci din cei sase sibieni invinuiti ca au distribuit substante etnobotanice in Sibiu si mai multe judetele invecinate au fost retinuti luni seara.

Procurorii DIICOT Sibiu au emis ordonante de retinere pentru 24 de ore pe numele a cinci persoane, iar pentru unul dintre cei invinuiti in dosar s-a impus interdictia de-a nu parasi localitatea de domiciliu.

Liderul gruparii, cunoscut sub denumirea de Adi "Foto", se afla in grupul celor cinci care au fost dusi in Centrul de Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu. Marti, 22 ianuarie, procurorii DIICOT Sibiu ii vor prezenta pe cei in cauza instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Ancheta coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Structura Teritoriala Sibiu continua si mâine, când la sediul DIICOT se vor audia alte zeci de martori, majoritatea minori care au devenit consumatori fideli de etnobotanice.

Reteau anihilata la Sibiu actiona din 2011 si este cea mai mare retea de distribuitori de substante etnobotanice, membrii gruparii fiind singurii care alimentau piata din Sibiu si judetele limitrofe: Alba si Vâlcea.
sursa:citynews.ro

Citeste si...

21 Ianuarie 2013
 1167    0
21 Ianuarie 2013
 1368    0
21 Ianuarie 2013
 1084    0
21 Ianuarie 2013
 1186    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu