Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

15 Martie 2019
 688    1

Astazi vom afla rezultatul necopsiei in cazul baiatului mort de la Liceul Bathory

Raportul IML in cazul elevului de zece ani de la Liceul Teoretic "Bathory Istvan" care si-a pierdut viata, ieri, dupa ce i s-a facut rau in timpul unei pauze, va fi facut public in cursul zilei de astazi.

"Am trimis trimis, ieri, o echipa de control care a luat declaratii de la directoare, medic, dar si de la copii. Din informatiile pe care le-am primit, copilul mergea de la scoala pentru a lua masa si dintr-o data s-a prabusit. Copilul din spatele lui l-a vazut si chiar s-a ferit. Mai departe este o chestiune medicala, este o tragedie", spune Valentin Cuibus, inspector general ISJ Cluj, despre cazul elevului de la Liceul Bathory.

Legat de speculatiile ca ar fi vorba de un anevrism cerebral, Cuibus asteapta rezultatele medicilor de la IML.

"Vom afla acest lucru cand se vor face publice informatiile privind necropsia. Stim ca in luna octombrie, baiatul a mai lesinat la scoala si ca au fost anuntati parintii care i-au facut niste analize medicale. Dupa aceste analize, parintii nu au dat informatii medicului scolar ca ar trebui tinut sub observatie. Interventia medicului, a invatatoare si a profesorului de serviciu a fost una imediata. Nu a fost niciun semnal ca baiatul s-ar fi simtit rau".

Citeste si...

5 Februarie 2013
 1158    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu